Het Belicio team

Door de groei van Belicio hebben wij een steeds groter team!
Graag wil ik jullie voorstellen aan onze enthousiaste ijsscheppers die graag op uw event de mooiste ijsjes voor u scheppen.


Amber

Met veel plezier werk ik al sinds mijn 15de met schepijs. Ik begon in 3 verschillende ijssalons te werken en ben na een jaar voor mezelf begonnen. Naast al die baantjes en mijn eigen ijskar volgde ik ook mijn opleiding onderwijs assistent. Hoewel ik het erg naar mijn zin had met de kids, ligt mijn passie toch bij het ijs. Het is voor mij een uitdaging om steeds groter te groeien, nieuwe karren te ontwikkelen en beter ijs te verkopen. Zo bedenken we altijd nieuwe tactieken om nog beter in ons werk te worden om de klanten en kids een onvergetelijk ijsje te bezorgen!


Shelsea

Tien jaar geleden heb ik Amber leren kennen op de middelbare school. We werden al snel hele hechte vriendinnen. Zo rolde ik in het Belicio concept en heb ik de start van het bedrijf meegemaakt. We begonnen met een traditionele ijskar (fiets) maar, met een volle lading was de kar niet vooruit te branden! Achteraf hebben we hier hard om kunnen lachen en leuke herinneringen aan over gehouden.
Ik heb erg veel plezier in het ijsscheppen en kan me geen leukere baan voorstellen. De vrolijke klanten, de kleine klantjes en het gevarieerde werk sprak mij enorm aan. Ik volg nu een opleiding Ondernemen en hoop dat ik nog vele jaren mag genieten van deze maar al te gekke baan!


Amal

Mijn naam is Amal en ik werk sinds 2015 bij mijn vriendin/collega Amber. Ik vind het zeer motiverend om te zien hoe Amber als jonge onderneemster aan de slag gaat met haar ijskarren! Amber zet zich voor de volle 100% in waardoor ik extra gemotiveerd word. De klanten en kids blij maken met een overheerlijke ijsje op die zomerse dagen is een echt genot. De ijskarren bieden veel diversiteit waardoor het werk altijd leuk blijft. Ik hoop dit werk nog lang te mogen doen en dat Ambers bedrijf mag uitgroeien tot een groot plezier voor jong en oud. Ik hoop u snel van dienst te mogen zijn om ook u een overheerlijk ijsje aan te bieden.


Vince

Tekst wordt binnenkort aangevuld…


Kiyan

Mijn naam is Kiyan, neef van Amber. Ik vind het erg leuk om bij mijn nicht te mogen werken/helpen. Ik vind het speciaal dat iemand al op zo een jonge leeftijd een eigen bedrijf is begonnen. Ik heb Amber vaak geholpen met klusjes voor haar bedrijf. Amber is altijd erg gemotiveerd en kan van een ijsje kopen een leuke ervaring maken. Vriendelijkheid is bij Belicio erg van belang. Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht te werken. Door het sociale contact die je hebt met klanten, wordt het werk nooit saai. Nu ik 15 jaar ben mag ik eindelijk officieel werken en lekker ijsbollen scheppen voor mensen. Ik doe het werk met veel plezier en ik wil het nog een lange tijd blijven doen.


Yerel

Mijn naam is Yerel en ik werk sinds de zomer van 2015 bij Belicio. Ik ken Amber al vanaf kleins af aan en vind het erg leuk om te zien hoe haar bedrijf groeit. Amber is gemotiveerd en probeert het beste uit het bedrijf en haar werknemers te halen.
Ik zelf vind het werken bij Belicio erg leuk omdat je vaak te maken hebt met gezellige en vrolijke mensen. Een ijsje eten is voor mensen vaak een verwen moment en hierbij komt dan ook een goed humeur! Daarnaast is het werk aantrekkelijk omdat je te maken hebt met zonnige dagen en warmere temperaturen. Het is ontzettend fijn om buiten te genieten van de zon, ijsjes te scheppen en af en toe een praatje met mensen te maken. Ook is het natuurlijk heel leuk/lekker om de nieuwe smaken ijs te proeven als ze binnengekomen zijn! Je moet toch weten wat je de klanten serveert ;).


Ineke

Tekst wordt binnenkort aangevuld…


Yaela

Tekst wordt binnenkort aangevuld…